Thursday, 10 October 2013

How To Understand A Woman...





BUKU yg di baca lelaki ini berjudul "How to Understand A Woman".....complicated sangat ke makhluk yg bernama wanita?

Sang Ratu,


5 comments:

  1. Lelaki macam saya memang susah nak faham wanita. Sebelum men'tackle' isteri saya dulu pun, saya khatamkan buku 'Men from the Mars, Women from the Venus' dulu baru dapat faham. Kalau tak, entah bila baru dapat ngorat. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Maca ibu_suri juga, kekadang sangat kompleks perasaannya...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. tebal je buku tu mkcik, dlm buku kosong., hahar2

    ReplyDelete